NEW RELEASE: FIND YOUR TRIBE |BJÖRN BORG

FIND YOUR TRIBE

Met wie train jij het liefst? Het is ontzettend belangrijk om je te omringen met mensen die je energie geven, je uitdagen en gelukkig maken. Deze collectie draait om finding your tribe!

''HARDER, FASTER, STRONGER''

Dat is wat ons is geleerd. Maar hoe komt het dat niemand ons heeft geleerd waarom? Bij Björn Borg houden ze van trainen. Niet om de wereldkampioen van iets te worden, maar om de beste versie van jezelf te worden. Omdat we niet leven om te trainen, maar trainen om te leven.

DE COLLECTIE

De stijlvolle en functionele collectie is geïnspireerd op de Zweedse natuur. Bovendien bestaat het grootste gedeelte van de collectie uit duurzaam geclassificeerd materiaal, zoals gerecycled polyester, nylon, houtpulp en organisch katoen. Een collectie waarmee jij de beste versie van jezelf kunt zijn. Wat jouw doel ook is en waar je ook voor traint. Of je nu gaat voor de perfecte shape, de perfecte conditie of de perfecte mindset; het begint allemaal bij de juiste uitrusting.

DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

TRAIN TO LIVE

Voor ons gaat het niet om sneller te rennen of zwaarder te tillen, maar zodat we om kunnen gaan met de uitdagingen die op ons pad komen. Het is nog nooit zo relevant geweest om goed voor onszelf of voor onze vrienden en familie te zorgen. De juiste training biedt ons de mogelijkheid om ons volledige potentieel te benutten. Om de beste versie van onszelf te worden.

WHY DO YOU #TRAINTOLIVE?

Verhoog je prestatievermogen met mooi aansluitende, vochtregulerende en ademende sportkleding. Ga jij voor een nieuw persoonlijk record, of voor de mentale overwinning op jezelf? Waar je ook voor gaat, het begint allemaal bij de juiste uitrusting.

DOE HET VOOR JEZELF

Shoutout naar iedereen die probeert de beste versie van zichtzelf te worden. Daar draait het om! Training is nodig om jezelf te verbeteren, om je goed en sterk te voelen. En daar hoort niet per se het sterkste lichaam bij. Het gaat om de ultieme balans tussen body & mind. Houd jezelf scherp, doe nieuwe inzichten op en vergroot je vaardigheden.