DIT IS VOOR MIJ | ASICS: DE NIEUWE SAKURA COLLECTIE

Sporten betekent quality time met jezelf - het is tijd om jouw balans te vinden. Luister naar je lichaam, maak je hoofd leeg en laat je gedachten achter. Ga voor ultieme motivatie en samenspel van lichaam, geest en ziel. Haal nog meer uit je sportsessie. Ga jij voor inspanning, of voor ontspanning? Maak het van jou, maak het voor jou. De nieuwe SAKURA-collectie van ASICS is gemaakt om aan al jouw sportbehoeften te voldoen. Wat het doel ook is, groot of klein.

WOMEN'S SAKURA COLLECTIE

Sakura betekent bloesem en staat symbool voor de start van het leven. De bloesem bloeit alleen in het begin van de lente, dus het is tijd om aan de slag te gaan! In de nieuwste hardloopschoenen uit de collectie zijn details verwerkt die speciaal zijn ontworpen voor het vrouwenlichaam. Zo staat de hieldrop een stukje hoger, heeft het TRUSSTIC™-systeem een open, flexibele structuur én is de 3D-constructie in de middenzool zachter.

Ga jij voor inspanning, of voor ontspanning? Haal nóg meer uit je run! Maak het van jou, maak het voor jou. #DitIsVoorMij

EEN STAP DICHTERBIJ

DIT IS VOOR MIJ

Verder of sneller - de SAKURA-collectie biedt de perfecte schoen voor jouw behoeften. Ga jij voor het verscherpen van je techniek, of voor een nieuw persoonlijk record? Waar je ook voor gaat, met de iconische, nieuwe modellen van ASICS kun jij elke sportieve uitdaging aan.

BRENG LICHAAM & GEEST IN BALANS

Of je nu een beginnende hardloper bent, al wat kilometers in de benen hebt óf gewoon wat extra hardloopmotivatie nodig hebt; de nieuwste SAKURA-collectie biedt de juiste uitrusting voor elke hardloper. Wat jouw doelen ook zijn en waar jij ook voor gaat.

Wist je dat je tijdens het hardlopen bij elke landing tot wel drie keer je eigen lichaamsgewicht opvangt? Een goede hardloopschoen is dus belangrijk om plezierig en blessurevrij te kunnen lopen. Ga jij voor snelheid, of geef je de voorkeur aan lange afstanden? Waar je ook voor gaat, de hardloopschoenen uit de SAKURA-collectie maken het verschil.

Jouw hardloopsessie - jouw regels. De collectie is speciaal ontworpen voor hardlopen; met sneldrogende, lichtgewicht stoffen zijn jouw doelen nog dichterbij.

BODY & MIND

Met alle onzekerheid van de afgelopen tijd kan het soms lastig zijn om de huidige situatie positief te kunnen blijven benaderen. De coronacrisis lijkt alles op losse schroeven te zetten, maar wist je dat het hebben van positieve gedachten ervoor kan zorgen dat je beter in je vel zit? Focus je op dingen die je energie geven. Is er een hobby waar je voorheen nooit aan toekwam? Dan is dit het moment! Zorg goed voor jezelf en, waar mogelijk, voor de mensen om je heen.

START BIJ HET BEGIN

Verhoog je prestatievermogen met mooi aansluitende, vochtregulerende en ademende hardloopkleding. Ga jij voor een nieuw persoonlijk record, of voor een ontspannen rondje door het park? Waar je ook voor gaat, het begint allemaal bij de juiste uitrusting.

GA VOOR MAXIMALE PRESTATIES

Een goede hardloopschoen kenmerkt zich door verschillende aspecten, zoals de pasvorm, stevigheid, afwikkeling en schokdemping. Elke voet is anders en daarom is het belangrijk om te gaan voor een hardloopschoen passend bij jouw doelen en loopstijl.

DOE HET VOOR JEZELF

Shoutout naar iedereen die probeert de beste versie van zichzelf te worden. Daar draait het om! Training is nodig om jezelf te verbeteren, om je goed en sterk te voelen. En daar hoort niet per se het sterkste lichaam bij. Het gaat om de ultieme balans tussen body & mind. Houd jezelf scherp, doe nieuwe inzichten op en vergroot je vaardigheden.